Nudlar med kyckling och grönsaker för ca 28 kr

Piffa upp dina koppnudlar med grönsaker, kyckling och extra buljong för en värmande komplett måltid. Perfekt att förbereda och ta med sig för cirka 28 kr per portion.

För 4 portioner 

Ingredienser:

4 st koppar snabbnudlar valfri smak 
4 st kycklingfiléer 
Wokmix
1,5 liter vatten 
3 st kycklingbuljongtärningar 
2 tsk vitlökspulver 
1 msk paprikapulver 
1 msk ljus soja

Tillagning:

1. Koka upp vattnet i en kastrull. Tillsätt buljongtärningar, vitlökspulver, paprikapulver och soja. 
2. Lägg i de upptinade kycklingfiléerna i kastrullen och sänk värmen. Låt kycklingen puttra på låg värme under lock i ca 20 min eller tills temperaturen är på 68 grader. 
3. Fiska upp kycklingen och låt den vila i några minuter innan du skär upp den i bitar. 
4. Fortsätt koka buljongen. 
5. Öppna locken på snabbnudlarna och lägg i valfri mängd wokmix och kyckling. Häll över den kokande buljongen till strecket i bägaren och täck bägaren med locket. 
6. Låt stå i ca 4-5 min. 
7. Rör runt och ät.

Tips! 

För ett vegetariskt alternativ går det bra att byta ut kycklingen mot grillost. Du ska fortfarande koka upp buljongen, men stek istället grillosten precis innan servering.