Varor att lita på. Till ett lågt pris.

Vi på Eldorado drivs av att vara bäst på lågpris. Vi var faktiskt Sveriges första lågprisvarumärke, och ända sedan 1969 har vi köpt in stora volymer och på så sätt också fått en bra vara.

Vi har lärt oss mycket under de år som vi har funnits. Alla våra produkter kvalitetssäkras och följer vår hållbarhetsstrategi för sociala villkor, miljö och djuromsorg.

Andra matproducenter väljer bort brutna hallon, asymmetrisk broccoli och till exempel delade nötter. Det gör inte vi. Då blir maten billigare. På så sätt inkluderar vi mer.

Smart, va?   

Smaken sitter inte heller i ursprunget. Till exempel kommer äpplena i vårt äppelmos från äpplen i Europa. Det gör också priset billigare, utan att tumma på kvaliteten.   

Sen vi startade har vi hela tiden gjort vårt utbud bättre. Nu kan du välja mellan 800 varor. Vi har allt ifrån fryst kyckling till asiatiska nudlar, ris, kakor och toalettpapper. Men också schampo och tvål. Med oss kan du köpa några extra påsar chips till festen. Eller bjuda på middag utan att det kostar skjortan.

Både schysst och smart.

Räfflade potatischips i vit skål