Eldorado Archives – en coffee table book

Spana in Eldorado Archives, vår debut i bokvärlden och vår alldeles egen coffee table book. Eldorado Archives släpptes den 5 december 2023, exklusivt på eldoradovaror.store till priset av 300 kr. All försäljning gick oavkortat till Rädda Barnen.

En hyllning till vår kommunikationsresa 

Eldorado Archives är en 304 sidor lång hommage till vår otroligt händelserika kommunikationsresa mellan åren 2018–2023. Sida för sida bläddrar du dig igenom bilder på aktiviteter som Eldorados första klädkollektion och Eldorados sommarkollektioner till Eldorados tofu upp i rymden. 

’’Eldorado har genomgått allt från en varumärkeskris med exploderande apelsinjuicer i mitten på 70-talet till sitt stora genombrott under 80-talet till en skakig identitetskris i mitten på 00-talet. Positionen hade blivit alltmer otydlig och gillandet dalade. Något var tvunget att hända. En ny varumärkesresa tog fart. Resultatet blev ett tydligare och bättre Eldorado i ny kostym med mer självförtroende. Omställningen gjorde att Eldorado bröt ny mark och blev vägledande som lågprisalternativ. Med det växande självförtroendet växte även viljan att synas mer och bredare. Och det gjorde Eldorado, på sitt alldeles egna sätt.’’ 
 
- Utdrag från Eldorado Archives.

Coffee table book på soffbord

Eldorados merch & andra roligheter 

Är du som vi och älskar julen? Spana in det vi har gjort tidigare år. Eldorado julkalender och våra färgglada Eldorado julkulor formade som konservburkar och flingpaket.