Sommarkollektioner

Sommarkollektioner har blivit en tradition för oss genom åren. Sedan 2019 har vi varje sommar tagit fram en limiterad kollektion med kläder och accessoarer med inspiration från våra produkthjältar. Kollektionerna tar nya uttryck i färg, form och mönster varje år, men vad som består är vårt klassiska set med shorts och skjorta.

Köp Eldorado merch!

Våra kläder säljs exklusivt på eldoradovaror.store. Skrolla vidare och låt dig inspireras av våra ikoniska kollektioner genom åren. 

Eldorado sommarkollektion 2022 – djupfrysta ärter

Vår senaste sommarkollektion 2022 inspirerades av våra djupfrysta gröna ärter. I den trendiga gröna kulören tog vi fram ett enfärgat set med shorts och skjorta, tofflor och matchande keps. Fickan på shortsen och skjortan är hämtade från den klassiska pilen på våra förpackningar. 

Gröna gummitofflor med vit Eldorado logotyp
Kvinna och man med gröna skjortor och kepsar

Eldorado sommarkollektion 2021 – djupfrysta hallon

Vår tredje kollektion sommaren 2021 bestod av en baddräkt och vårt klassiska set med shorts och skjorta. Alla dekorerade med våra djupfrysta hallon på ett gult mönster av vår salladsost. Kläderna matchades med två olika truckerkepsar i grönt och blått.

Man och kvinna står vid röd bil
Grön och blå keps

Eldorado sommarkollektion 2020 – fruktiga juicer

Vår andra kollektion sommaren 2020 pryddes av ett print från våra juicedrycker med bakgrundsmönster från vår salladsost. I kollektionen ingick ett lila set med matchande shorts och skjorta, baddräkt, solvisir och sidenscarf. Mönstret till sidenscarfen är designoriginalet som används vid tryck av vår apelsinjuiceförpackning.

Man och kvinna solar på badmadrass i lila kläder
Man åker vattenskidor i lila kläder

Eldorado sommarkollektion 2019 – musslor

År 2019 var startskottet för våra ikoniska sommarkollektioner! Kollektionen kännetecknades av mönster från vår salladsost och musslor i konserv, en gammal klassiker i vårt sortiment. Första kollektionen gick i ljusrosa nyans och bestod av set med shorts och skjorta, buckethat och baddräkt. 

Män och kvinnor står i pool med rosa kläder
Kvinna solar i pool med vit baddräkt