Kebabmacka med grönsaker för ca 25 kr

En välsmakande och fräsch macka som funkar lika bra att bjuda det stora sällskapet på som picknick vid stranden. En enkel och matig macka som både stora och små kommer att uppskatta för cirka 25 kr per portion!

För 4 portioner:

Ingredienser:

700 g fryst kycklingkebab
4-pack vetebaguette
4 st saltgurkor (minigurkor)
Vitlökssås
Färsk tomat
Sallad
Rödlök
1 msk olivolja

Tillagning:

1. Sätt ugnen på 225 grader. Värm baguetterna i cirka 10-12 minuter.
2. Skiva saltgurka, tomat och rödlök.
3. Skölj salladen och dela i blad.
4. Stek kebaben i lite olja i cirka 6-8 minuter.
5. Skär baguetterna, men inte helt igenom. Börja med att ha i sås i baguetten, sedan ett salladsblad, tomat, kebab, saltgurka och rödlök. Avsluta med ytterligare vitlökssås och toppa med salt och peppar.

Tips!

Byt ut vitlökssåsen till coleslaw för en matigare baguette.