Våfflad potatisbulle med ärtröra, romsås och rödlök för ca 5 kr

Förvandla vanliga frysta potatisbullar till frasiga potatisplättar med hjälp av ett våffeljärn! Toppa med grön ärtröra, romsås och rödlök och du har en lika färgglad som god rätt. Ät som plock för endast 5 kr styck. 

Tips! Blev det ärtröra över? Den är suverän att spara i upp till en vecka i kylen och använda som dipp till grönsaker eller pålägg på mackan.

Hitta fler billiga recept på helgmat här!

Portioner: 4 Tillagningstid: 35 min

Ingredienser:

  • 8 st potatisbullar
  • 4 msk romsås
  • 1 st liten rödlök
  • Ärtröra:
  • 3 dl Eldorado frysta ärtor
  • 1 tsk Eldorado hackad vitlök
  • 2 msk Eldorado olivolja
  • 2 tsk Eldorado hackad dill
  • 0,5 st citron, fint rivet skal och saft
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Tillagning: