Pitapizzor med färgglad topping för ca 16 kr
Bjud på smakrika pitapizzor för ca 16 kr per portion. De snabblagade pitapizzorna steks varma och gyllene för att sedan toppas med färgglad ärtkräm, rostat gott och sötsyrlig sumaklök. Serveras som varmrätt.
Detta recept är framtaget i samarbete med Vegomagasinet som en del av vår billiga trerättersmeny. Hela menyn för fyra personer lagas till priset av ca 160 kr (40 kr/person).
Portioner: 4
Tillagningstid: 60 min
Ingredienser:
- 4 st pitabröd
- Rostat gott:
- 500 g fryst broccoli
- 1 burk kikärter
- 2 tsk sju kryddor
- 1 tsk paprikapulver
- olivolja
- salt & peppar
- Grön ärtkräm:
- 1 burk kikärter
- 2 dl frysta gröna ärtor
- 1 st citron, rivet skal
- salt & peppar
- Sumaklök:
- 1 st rödlök, tunt skivad
- 2 tsk sumak
- 1 st citron, saften