Pitapizza med ärtröra och rostad broccoli

Pitapizzor med färgglad topping för ca 16 kr

Bjud på smakrika pitapizzor för ca 16 kr per portion. De snabblagade pitapizzorna steks varma och gyllene för att sedan toppas med färgglad ärtkräm, rostat gott och sötsyrlig sumaklök. Serveras som varmrätt.

Detta recept är framtaget i samarbete med Vegomagasinet som en del av vår billiga trerättersmeny. Hela menyn för fyra personer lagas till priset av ca 160 kr (40 kr/person).

Portioner: 4 Tillagningstid: 60 min

Ingredienser:

  • 4 st Eldorado pitabröd
  • Rostat gott:
  • 500 g Eldorado fryst broccoli
  • 1 burk Eldorado kikärter
  • 2 tsk Eldorado sju kryddor
  • 1 tsk paprikapulver
  • olivolja
  • salt & peppar
  • Grön ärtkräm:
  • 1 burk Eldorado kikärter
  • 2 dl Eldorado frysta gröna ärtor
  • 1 st citron, rivet skal
  • salt & peppar
  • Sumaklök:
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • 2 tsk Eldorado sumak
  • 1 st citron, saften

Tillagning: