Päronflarn med chokladsås

Päronflarn med lyxig chokladsås för ca 15 kr

Bjud på frasiga päronflarn för ca 15 kr per portion. Bladdegsplattorna är den perfekta genvägen till en frasigt fantastisk dessert. Toppa med konserverade päron och ringla över en läcker och lyxig chokladsås.

Detta recept är framtaget i samarbete med Vegomagasinet som en del av vår billiga trerättersmeny. Hela menyn för fyra personer lagas till priset av ca 160 kr (40 kr/person).

Portioner: 4 Tillagningstid: 30 min

Ingredienser:

  • 4 ark Eldorado bladdegsplattor
  • 1 burk Eldorado päronhalvor i sockerlag
  • 2 msk ljus sirap
  • havregrädde att pensla med
  • Chokladsås:
  • 1 dl sockerlag från burken med päronhalvorna
  • 0,5 dl havregrädde
  • 50 g Eldorado mörk choklad, finhackad
  • 1 nypa flingsalt

Tillagning: