Våra principer

Även om vi alltid sätter priset först så tar vi också ansvar. För att vi ska vara ett tryggt val för dig har vi några principer som vi alltid följer, oavsett vara. Vi är både ett tryggt val för dig, och för din plånbok. Här är våra principer.

Vi utmanar priset

Vi nöjer oss inte med ett helt okej pris, vi utmanar ständigt för att ha det lägsta priset. Det gör vi till exempel genom att köpa in stora volymer och effektivisera produktionen.

Vi välkomnar fler former

Andra väljer bort brutna hallon, asymmetrisk broccoli och till exempel delade nötter. Det gör inte vi. På så sätt inkluderar vi mer.

Vi har ett bredare ursprung

Äpplena i vår äppelmos kommer från olika länder i Europa. Smaken sitter inte i ursprunget.

Vi tar ansvar

Alla produkter kvalitetssäkras och följer vår hållbarhetsstrategi för sociala villkor, miljö, transporter och djuromsorg. Genom Axfood driver vi också viktiga frågor och ökar på så sätt standarden i branschen.

Vi förskönar inte

Våra förpackningar ska alltid visa innehållet och fylla sin funktion. Inget mer, inget mindre. Våra produkter är bra som de är, ofta i generösa förpackningar.

Vårt sortiment

Varor att lita på. Till ett lågt pris.

Vi finns här för din rätt till lågpris. Och om man ska stå för det man lovar räcker det inte med några få varor. Därför finns vi i de flesta kategorier. Så att du alltid kan göra ett tryggt val till ett lågt pris.

Se våra produkter

Hitta våra produkter