Såhär gör du:
Dela tofun i två. Lägg in tofun i en plastpåse och in i frysen minst 4 timmar, eller över natten. När man fryser tofun ändras texturen och drar åt sig marinad. Ungefär som om den varit i rymden och återvänt. Ta sedan ut tofun och låt den tina i kylen. När tofun är tinad pressa ur vattnet.
Nu är det dags för marinering. Pressa vitlök och ingefära i en skål, tillsätt soja och ev. chiliflakes för mer hetta. Häll i detta i en påse och låt tofun ligga i marinaden i kylen tills den sugit åt sig det mesta av såsen.
Koka riset enligt anvisningar. Lägg majsstärkelse på en tallrik och rulla den marinerade tofun i detta till den är täckt av majsstärkelse. Stek sedan tofu i en het panna med rapsolja tills den blir krispig. Ta bort tofun från pannan och häll i chinese sweet & sour såsen, låt den koka någon minut.
Klart! Serveras med hackade jordnötter, chiliflakes, (ev. stekt vegobacon) och hackad salladslök